top of page
HR Technical Design kan u ook bijstaan bij het  opzetten van uw website.
De sites worden ontworpen via het Wix platform. Dit platform is wereldwijd toonaangevend en heeft miljoenen gebruikers.
Natuurlijk kunt u er voor kiezen om uw website zelf via dit platform te bouwen. Het is namelijk uiterst gebruiksvriendelijk. Tevens zijn er honderden mooie en functionele templates beschikbaar, die vrij eenvoudig zijn aan te passen. Het werkt volgens het WYSIWYG (What You See Is What You Get) principe.
Maar vaak ontbreekt het u aan de tijd om dit zelf te doen en bent u op zoek naar iemand die u hier bij kan bijstaan. Dan bent u bij HR Technical Design aan het juiste adres.
Als partner van een cateraar (Chez Pia), hebben we ervoor gekozen om de site voor Chez Pia zelf op te zetten op het Wix platform. Hierbij is geen gebruik gemaakt van een tempate, maar is de site compleet zelf gemaakt.
Dit was enorm leuk om te doen, en zodoende ben ik dit ook voor anderen gaan doen. In overleg wordt bepaald hoe de site eruit komt te zien en wat er allemaal op moet komen te staan.
U kunt ervoor kiezen om de site op te laten zetten door HR Technical Design en daarna het onderhoud van de site zelf verder op te nemen. Uiteraard zal HR Technical Design u altijd met raad en daad kunnen blijven ondersteunen.
Ook kunt u ervoor kiezen om het onderhoud van de site bij HR Technical Design weg te leggen, middels een onderhoudscontract.
bottom of page